Meer informatie

Vergunningen

Soms is voor het plaatsen van een dakkapel een bouwvergunning nodig. Desgewenst kunnen wij deze vergunning voor u aanvragen. 

Levertijd

Omdat alle dakkapellen in eigen beheer en worden vervaardigd, kan een korte levertermijn worden gegarandeerd. Nadat al uw wensen zijn vastgelegd in een schetsontwerp, wordt de kapel nauwkeurig ingemeten. Daarna kan het maken van de kapel  beginnen. In overleg zal een datum worden vastgesteld waarop de kapel geplaatst en afgewerkt wordt.

Geplaatst in één dag

Dankzij een precieze inmeet methode én goede voorbereiding kunnen onze dakkapellen in één dag geplaatst worden. Ook de afwerking aan de binnenzijde kan vaak nog de zelfde dag gebeuren.

Eigen monteurs

Dakkapellen worden door eigen vakbekwame monteurs geplaatst. De montageploeg van Pinckers Dakkapellen is zeer ervaren. Bovendien zijn de monteurs erg betrokken en werken ze in de werkplaats mee aan de fabricage van uw nieuwe dakkapel.

Kwaliteit

Bij elk dakkapel wordt een garantiecertificaat afgegeven dat zelfs geldig is na de verkoop van uw huis. Dit certificaat kunt u overdragen aan de volgende bewoners. Ook dit heeft een toegevoegde waarde bij de verkoop van uw woning.